Κέντρα Αισθητικής και Σώματος

212 2135210 info@medichic.gr

Super καλοκαιρινός διαγωνισμός συνολικής αξίας 600€ από τα Medisystem

Φορέστε ελεύθερα το μαγιό που σας κολακεύει συμμετέχοντας στο διαγωνισμό Medisystem που σας προσφέρει απώλεια 5-8 κιλών για την «χωρίς ενδοιασμούς» εμφάνισή σας με μαγιό στις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου. Ένα δώρο συνολικής αξίας 600€ για άντρες και γυναίκες.

Ένας τυχερός και μία τυχερή θα κερδίσουν από 2 συνεδρίες Cryolipolysis συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας.

Όλοι όσοι πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα κερδίσουν μία περιποίηση προσώπου ή σώματος!

Το δώρο που θα κερδίσει μία τυχερή και ένας τυχερός είναι ένα ολοκληρωμένο δώρο λιποδιάλυσης και σύσφιξης για άμεση απώλεια 5-8 κιλών. Περιλαμβάνει απώλεια τοπικού λίπους για κοιλιά, γλουτούς, μέση, πλάτη ή μπράτσα, σύσφιξη και ενίσχυση του μεταβολισμού για διατήρηση της απώλειας λίπους. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Oι συνεδρίες μπορούν να γίνουν στο κατάστημα  Αγ. Δημητρίου, Συντάγματος ή Κηφισιάς.

Οι δύο συνεδρίες γίνονται ανά 15 ημέρες και εκτελούνται μέσα στον μήνα Ιούλιο.

 

1. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.

[iphorm id=”8″ name=”summer contest 2018″]

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα σε νέα ανάρτηση. Καλή τύχη σε όλους!

UPDATE : Νικήτριες του διαγωνισμού είναι η Κατερίνα Ζαλοκώστα και Στέλλα Φίλη!

Για όσους ή όσες ενδιαφέρονται (ανεξάρτητα της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό) για απώλεια τοπικού λίπους και θέλουν να ξεκινήσουν με κάποιο από τα προγράμματα κρυολιπόλυσης που διαθέτουμε, μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα από το μήνα Ιούνιο, επωφελούμενοι μοναδικής έκπτωσης 50 -60 % στο πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Πιο συγκεκριμένα:

α) 149€ από 300€  για το πλήρες πακέτο του διαγωνισμού Medisystem (για 2 συνεδρίες κρυολιπόλυσης των 45’, για τοπικό σε  κοιλιά, πλάτη, μέση, γλουτούς ή μπράτσα, 2 RF σώματος και 2 λεμφικά μασάζ
 β) 270€  από 600€ για 4 συνεδρίες των 45′ έκαστη στις περιοχές Κοιλιά, Πλάτη, Μέση, Γλουτούς ή Μπράτσα και 4 συνεδρίες RF σώματος για σύσφιξη και 4 λεμφικά μασάζ.
γ) 360€  από 900€ για 6 συνεδρίες των 45′ έκαστη στις περιοχές Κοιλιά, Πλάτη, Μέση, Γλουτούς ή Μπράτσα και 6 συνεδρίες RF σώματος για σύσφιξη και 6 λεμφικά μασάζ.

Η έκπτωση κατοχυρώνεται στο όνομα σας εναλλακτικά με 2 τρόπους:

1. Με ένα like στις παρακάτω σελίδες του ομίλου μας

ή

2. Με τη επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 -9704555 ή 210 3235368, για το πρώτο ραντεβού σας με τον επιστημονικό μας σύμβουλο για την κρυολιπόλυση. Καλέστε εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτ-Παρ. 11.00-20.00).

Πλέον μπορείτε να μας επισκεφτείτε και στο νέο μας κατάστημα στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως 3). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο : medi.syntagmasquare[@]gmail.com

Δείτε περισσότερα εδώ.

Author Info

regina

No Comments