Κέντρα Αισθητικής και Σώματος

212 2135210 info@medichic.gr

Διαγωνισμός : Τρεις τυχερές κερδίζουν θεραπείες Hi Fu

Τρίτος σούπερ διαγωνισμός από τα Medichic με τρεις τυχερές να κερδίζουν από μία μη επεμβατική θεραπεία Hi Fu για σύσφιξη προσώπου και σώματος!

Τα βήματα για το διαγωνισμό είναι τα εξής:

Κάνε Like στις παρακάτω σελίδες:

Συμπλήρωσε τη φόρμα:

[iphorm id=”12″ name=”hifu contest”]

HIFU face: Η μη-επεμβατική θεραπεία για σύσφιξη προσώπου και σώματος που τα αποτελέσματά της διαρκούν ως και ένα χρόνο.Δεν την αποκαλούν τυχαία lifting χωρίς νυστέρι. Τα αποτελέσματα φαίνονται σχεδόν άμεσα και διαρκούν περισσότερο από κάθε άλλη θεραπεία!
Μη επεμβατική, ανώδυνη, χωρίς αναισθησία μέθοδος. Χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Τι ακριβώς είναι το HIFU face και πώς λειτουργεί;
Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο μη χειρουργικού facelift, εγκεκριμένη από τον FDA. Είναι μία ουσιαστικά μια μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.
Χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπερήχους. Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), η οποία είναι ο στόχος και του χειρουργικού facelifting, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην περιοχή, προκαλώντας έτσι ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και αναδόμηση του προσώπου.

UPDATE : Νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι Ντάτση Αδαμαντία και Σάκουλα Πηνελόπη. Αμφότερες θα εξαργυρώσουν το δώρο τους στο υποκατάστημα της Κηφισιάς.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί 16 Δεκεμβρίου και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν εντός του άρθρου.

Author Info

regina

Comment ( 1 )

  • Νικολέττα Γαρνέλη

    Medichic Σύνταγμα. Άψογοι!!!