Κέντρα Αισθητικής και Σώματος

212 2135210 info@medichic.gr

Διαγωνισμός: Κερδίστε δύο προγράμματα Full Body και Full Face αποτρίχωσης με Laser

Δύο υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα πρόγραμμα αποτρίχωσης με Laser Full Body ΚΑΙ Full Face από τα Medisystem, ένα δώρο αξίας 1.200€ για τον κάθε τυχερό!

Aν θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από τις τρίχες στο σώμα και στο πρόσωπο σας και είστε άνω των 18 ετών, μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό οριστικής αποτρίχωσης με laser των Medisystem.

Θα κληρωθούν 2 δωρεάν προγράμματα αποτρίχωσης για το σώμα full body και το πρόσωπο full face για 2 υπερτυχερούς αντίθετου φύλου (μία γυναίκα και ένας άνδρας) δώρο αξίας 1.200€ έκαστος (σ.σ. 2.400€ συνολικά).

Αποτρίχωση με Laser

Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμη και σε μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα), σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, bikini. Τα διοδικά laser θεωρούνται κατάλληλα για αποτρίχωση σε άτομα κάθε ηλικίας ή φύλου, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζουν:

  • Μικρότερο αριθμό εφαρμογών, άρα ταχύτερα αποτελέσματα.
  • Λιγότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης. Επιπλέον, προστατεύουν την επιδερμίδα σου χρησιμοποιώντας κρύο ατμοσφαιρικό αέρα.
  • Ταχύτητα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μάλιστα,σε μεγάλες περιοχές του σώματος (όπως τα πόδια ή ή πλάτη) αρκεί μόλις μισή ώρα για να αποτριχωθεί η περιοχή με τα διοδικά laser. Ο αριθμός των εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η περιοχή που εφαρμόζεται το laser, το πάχος και το χρώμα της τρίχας (πολύ λεπτές ανοιχτόχρωμες τρίχες έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τις σκούρες και χοντρές τρίχες), το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας (οριστική καταστροφή επιτυγχάνεται μόνο σε όσες τρίχες βρίσκονται στο πρώτο –αναγενές– στάδιο ανάπτυξής τους) και το χρώμα του δέρματος.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσεις αυτό το εκπληκτικό δώρο απαιτούνται δύο βήματα:

1. Κάνε Like στις παρακάτω σελίδες

UPDATE : Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι Δημήτριος Στράτος και Αργυρώ Μπικάκη.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο τρέχον άρθρο.

Author Info

regina

No Comments